کپی نکنید – از گوگل آنالایتیکس وب مستر آی پی فون و سی آر ام استفاده کنید

بازاریابی دیجیتال محتوا

یه وب سایت می خوام کُپیِ دیجی کالا!

یه اپلیکیشن می خوام کُپیِ اسنپ!

اگر در کسب کار B2B و کار فروش پروژه ای فعال هستید، شما کالایی را تامین می کنید که میانه ی زنجیره ی تامین و یا در انتهای آن( خریدار و بهره بردار یک شخص حقوقی می باشد ) قرار دارد. قبل از درخواست استفاده از هر ابزار دیجیتال، روند های بازاریابی و فروش سازمان خود را بنویسید و تمام جریانهای کاری یا Workflows را با جزئیات بدانید. برای ثبت رکورد ها و سرنخ های فروش از دو ابزار تلفن های IP  و نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری بهره بجویید تا بتوانید تمام اطلاعات ورودی را کنترل کنید. روند پیگیری ها را تکمیل کنید و وظایف هر شخص را در طی فرآیند مشخص کنید و سیستم ارزیابی شخصی را برای مدیریت منابع انسانی با محوریت همین روند های فروش پیاده سازی کنید.

قبل از استفاده از ابزار، به فکر نحوه ی کنترل و گرفتن بازتاب از آن باشید. پیاده سازی هزینه دارد و باید بدانید که با برنامه ریزی و فراهم نمودن زیر ساخت می توانید پاسخگوی سهامداران باشید. در خیلی از مواقع شده است که از من پرسیده اند : « خب که چی ؟ »

من گزارشی به شرح زیر تهیه کرده ام که تا جایی که اطلاعات محرمانه تلقی نشود به اشتراک می گذارم، توجه داشته باشید که گزارش زیر مربوط به ۴ ماه دوم فعالیت یک وب سایت تخصصی و فعال در حوزه کسب و کار B2B در صنعت ساختمان، بیمارستان و هتل سازی و داروسازی است.

گزارش گوگل وب مستر:

گوگل وب مستر

در این بازه ی زمانی ۴ ماهه در حدود ۲۵۰ هزار نفر لینک های وب سایت را دیده اند.

گزارش گوگل آنالایتیکس:

در این بازه ی زمانی ۴ ماهه ۷۱۵۹ کاربر وارد وب سایت شده اند.

گزارش آی پی فون:

در این بازه ی زمانی ۴ ماهه  ۳۱۹۷ تماس با مرکز تماس برقرار شده است. توجه داشته باشید که تلفن ۵ رقمی مختص وب سایت خریداری گردید و زیر ساخت آی پی فون فراهم شد که بتوان آمار دقیقی از تماس های ورودی به دست آورد.

به نرخ پرش فوق العاده ی این وب سایت توجه کنید، از ۷۱۵۹ کاربر با نرخ پرش تقریبا ۳۰ درصد، در حدود ۵۰۰۰ کاربر در وب سایت وقت گذاشته اند که ازین تعداد ۳۱۷۹ تماس برقرار شده است. در حقیقت ۷۴ درصد از کاربران وب سایت با مرکز تماس ارتباط داشته اند.

گزارش نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان:

در همان بازه ی ۴ ماهه، از ۳۱۹۷ تماس با کال سنتر، روند بررسی سرنخ ها و تماسهای اکتشافی توسط تیم فروش آغاز گردید و موفق شدیم که  تعداد ۵۴ سرنخ فروش تولید کنیم که در نهایت ۲۴ فرصت فروش ایجاد شد ( ۴۴ درصد از سرنخ های فروش به پرونده ی فروش تبدیل شد). در نهایت در حدود ۸ میلیارد تومان پیشنهاد قیمت صادر گردید که بنا به حفظ اسرار شرکتی از بیان رقم فروش معذورم.

گزارش فوق در سال ۱۳۹۷ تهیه گردید  که در نهایت مدیریت و سهامداران از سرمایه گذاری انجام شده رضایت داشتند و بودجه ی بیشتری جهت پیشبرد کسب و کار آنلاین در نظر گرفته شد.

توصیه آخر: اگر سازمان و شرح وظایف مشخص و فرآیند فروش ندارید، اگر فن آوری های  تکمیلی فروش را ندارید،  بدانید که ابزارهای آنلاین معجزه نمی کنند و پول و وقتتان را هدر ندهید! با توجه به طولانی بودن زمان پیاده سازی، می توانید با برنامه ریزی تمام ابزارهای تکمیلی، فعالیت های آنلاین و زیر ساختها را به موازات هم پیش ببرید  . می توانید تجارب مشابه ی من را در اینجا بخوانید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *